Geachte nieuwsbrieflezer,

Amerika lijkt uit het economisch dal te kruipen, ook in Nederland trekken de beurzen aan. Zal de huizenmarkt nu ook loskomen? Nu, op het naar verwachting laagste punt van de markt, liggen er kansen. Welke kansen? Zie de artikelen in dit nummer.
Schenken wordt in 2010 duurder. Hoe kunt u daarvan profiteren? En, wat is de beste manier om te voorkomen dat uw erfgenamen ruzie gaan maken over uw erfenis? Wij leggen u oplossingen voor.
 
Wij bieden u deze Notariskrant één keer per kwartaal aan. Als u geen prijs stelt op toezending van de Notariskrant, maak dan gebruik van de afmeldmogelijkheid onder aan deze Notariskrant. Uw gegevens worden dan automatisch uit het bestand verwijderd.
Wij geven u in dit nummer handvatten om te beoordelen of u al dan niet actie moet ondernemen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Notariskantoor Piek
mr. R.L.E.H. Piek
Du Commerce 3
6101 HH Echt
T: (046) 4491223
E: info@notarispiek.nl
I: www.notarispiek.nl

 
Disclaimer
Hoewel aan de samenstelling van deze nieuwsbrief de uiterste zorg is besteed, sluiten de samenstellers iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van deze informatie